SeriesNet Sorozat-Extrák


       Chat

A főoldalra itt térhettek vissza.
Kérlek ne itt kérj sulis cuccokat, azt itt teheted meg, és légy türelemmel!
Köszönjük!

 
        Szellemekkel
             Suttogó

 
Banners
Bannerek 400x150 px

Episode Guide
Epizódok más nyelven, epizódposzterek

Season-opener Videos
Évadnyitányok

 
        Sulis Cuccok
 
Bones
Dr. Csont

CSI: Las Vegas
Helyszínelők

CSI: Miami
Miami Helyszínelők

CSI: New York
New York-i Helyszínelők

Ghost Whisperer
Szellemekkel Suttogó

NCIS
Tengerészeti "Helyszínelők"

Other Series
Más sorozatok
 
        Aloldalak
 

 
 

 
Abigail 'Abby' Sciuto
 

Színész: Pauley Perette

Beosztás: NCIS bűnügyi technikus
Személyisége: Abby általában vidám személyiség. Sűrűn ad és kap öleléseket. "Caf-Pow" függő, ami egy koffeines szóda-üdítő. Abby-nek pontos munkaetikája van. Hisz az igazságszolgáltalásban és általában saját magát kritizálja a legjobban. Szeret sokat beszélni, de nem kedveli a társaságot, Abby szeret egyedül dolgozni. Nevet ad a gépeinek (pl.: Spec őrmester -spektrométer). Ezen kívül van egy pukizó vízilova, akit Bert-nek hívnak. A csapatot családnak tekinti. Gibbs lányaként kezeli.

Sajátos kinézet: Goth stílusban öltözködik, tetoválásai vannak (a leglátványosabb a nyakán lévő pókháló), rövid szoknyákat és szűk nadrágokat hord. Telitalpú cipőket, ezen kívül imádja a piros és fekete színeke, valamint a fehér laborköpenyét.

Pozitív jellemzői: Abby vidám, elfojthatatlan, kedveli az alvadt vért, mindig nagyon hangosan hallgatja a zenét, tud jelnyelvvel kommunikálni, megvédi a barátait, szereti az eszközeit és beszél is hozzájuk. Barátjait családként kezeli, apácákkal bowlingozik és goth. Ő az, aki összetartja a csapatot és szereti őket, mindig is ő volt Gibbs kedvence és mindig is ő lesz az.

Negatív jellemzői: Olyan szavakat használ, amit a legtöbben nem értenek meg körülötte.

KARAKTER KAPCSOLATOK

Család: Megemlít egy Gloria nevű nőt az édesanyja ként, aki ugyanúgy süket volt, mint édesapja, egy öccsét, akit megkopaszított 7 évesen ragasztóval. Larry nagybácsija, aki valószínűleg minden nyáron úgy néz ki mint egy túrista a Disneyland-ben. Valamint Charlie bácsikája, akinek volt egy bárja a Canal Street-en, ahol Abby hétvégenként pincérnőként dolgozott régebben.

Románcok: Abby-nek romantikus kapcsolata volt McGee-vel, Mikel Mawher-rel (zaklatója volt), Marty Pearson (bűnügyi technikus) és egy taxi sofőrrel, akivel elvesztette a szűzességét..

Barátok: Tony, Gibbs, Doki, McGee, Kate, Ziva, Palmer, Rosita testvér és más apácák akikkel bowlingozni jár, emberek a Habitat for Humanity szervezetből, akiknek segít elektromos dolgokat megjavítani. Emberek akikkel Halloween-t ünnepli a temetőben (akkor derül ki, amikor Marylin Monroe-nak öltözik a 4x06 Boszorkányüldözés epizódban), ezen kívül mindenkivel jóban van, akivel van közös témája. Illetve Caf-Pow-ot is barátjának tekinti.
Tony - Abby-nek Tony olyan mint egy testvér. Rengeteget viccelődnek együtt.
Gibbs - Gibbs mindenképpen egy apa-figura Abby számára. Abby olyan mint egy kislány, akit Gibbs nem nevelhetett fel. Sokszor beszélgetnek jelnyelvvel (pedig ez köztudottan idegesíti Tony-t). a 3x21 Vérfürdő c. részben, Abby Gibbs-nél tölti az éjszakát. Ezt pedig már néhány másik alkalommal is megtette. Abby rengeteg mindennel fordul Gibbs-hez.
Doki - Abby az egyetlen (Palmer-en kívül) aki végighallgatja Doki sztorijait, sőt még Doki anyukáját is szórakoztatja, amikor az NCIS-nél volt.
Kate - Kate és Abby nagyon közeli barátok voltak és Abby-t nagyon megrázta Kate halála. Amikor Abby elképzelte Kate-t a halála után, ahogy mindenki más is az NCIS csapatból, Abby hosszú szőke hajjal látta őt és goth stílusban öltözött fel. Abby győzte meg Kate-t, hogy csináltasson egy tetoválást a fenekére.
McGee - McGee és Abby kapcsolatban állt a sorozat elején. Nagyon is tetszettek egymásnak. Abby még sokszor előfordul hogy féltékeny lesz, amikor McGee más nőkkel flörtöl. Először főleg Ziva-t nem kedvelte, mivel úgytűnt, hogy McGee nagyon is kedvelte őt és szinte csak fele foglalkozott.

Ellenségek: Bűnözők, akiket a bizonyítékai alapján küldtek börtönbe. Ari. Azok, akik meg akarják védeni McGee a 'Szívösszetörő' Amy-től McGee könyveiben. Zaklatók, akiket különösen érdekel a halál, csak úgy mint az ex-barátja. Chip. A fantom, aki elrabolta őt, amikor Los Angeles-ben dolgozott a másik csapattal. Illetve Paloma Reynosa.

KARAKTER TRÍVIA:

- Abby brilliáns és goth is
- Több tetoválása is van
- Ha elveszed kedvenc üdítőjét (Caf-Pow) nagyon kiborul
- Abby együtt aludt McGee-vel
- Valószínűleg mazohista
- Abby Caf-Pow üdítője valójában Hawaii puncs
- Abby szereti a következő zenéket hallgatni: Suicide Commando, Brain Matter, Flesh Eating Foundation, Green Satan és Android Lust
- Beszél a gépeihez, és sűrűn hívja őket kicsikéimnek
- Sokszor ölelgeti Bert vízilovát, aki pukizik, amikor megölelik
- Nevet ad a fogainak
- Különböző listái vannak:
       * A 3 legrosszabb halálozási mód (Cápák falnak fel, beleesni egy fazúzó gépbe és lávába fulladni)
       * Helyek ahová elszeretne utazni (pl.: Izrael és Dollywood)

FELEJTHETETLEN IDÉZETEK:

Abby: 10 napod van. (Gibbs elmosolyodik) Na jó, nem sürgetlek. 12. Két hétnél nem lehet több! (Gibbs ránéz, majd elsétál mielőtt bármit is mondana) És nincs több lépcsőzés! (lift hangját lehet hallani)

Abby: (Gibbs-nek és Jenny-nek) A gyerekek nem szeretik ha a szüleik veszekednek.

MEGHATÁROZÓ EPIZÓDOK/JELENETEK:

1x13 Egyetlen lövéssel - Abby az első boncolását végzi egy játékbaba fején, amiben egy mesterlövészgolyót kell megtalálnia, ami megölt egy tengerészgyalogos toborzót.
3x21 Vérfürdő - A leghíresebb Abbyt-zaklatják-epizód. A csapat rájön, hogy a
bűnügyi tecnikusuk élete nem csak napsütésből, Caf-Pow-ból és bizonyítékokból áll. Van néhány nagyszabású Gibbs-Abby apa-lánya jelenet is ebben a részben.
4x06 Boszorkányüldözés - Abby Marilyn Monroe-nak öltözik Halloween-re.
4x20 Címlapsztori - Ezúttal Thom E. Gemcity (azaz Timothy McGee) egyik őrült rajongója szemelte ki magának Abby-t. Hogy megmenthesse őt, Tim azt hazudja, hogy a karaktereik össze fognak házasodni a következő könyve végén, amivel kielégíti az őrült rajongót, akit letartóztatnak. Abby, azonban, azt mondja, hogy Amy (Deep Six könyv Abby karaktere) nem mehet feleségül Tim karakteréhez, ezzel talán azt is akarja jelezni, hogy nem akar semmilyen romantikus kapcsolatot McGee-vel.
5x13 Kutyaszorítóban - Abby egy gyilkost rejteget! Semmi ok az aggodalomra! Jethro-ról van szó, egy német-juhász kutyáról, akit gyilkossággal vádolnak és el akarják altatni, kivéve, hogyha Abby hősiesen tisztázni tudja a nevét.


 
        CSI: Las Vegas
 
Fotózások
Photoshoots

Music
Zenék a sorozatban

Promo Pictures
Promoképek

Season-opener Videos
Évadnyitányok

DVD Covers
DVD borítók

 
        CSI: Miami
 
Promo Pictures
Promoképek

Season-opener Videos
Évadnyitányok

DVD Covers
DVD borítók

 
        CSI: New York
 
Promo Pictures
Promoképek

Season-opener Videos
Évadnyitányok

DVD Covers
DVD borítók
 
        Dr. Csont
 
Epizódextrák
Írta, rendezte...

Promo Pictures
Promoképek

Season-opener Videos
Évadnyitányok

Más sorozatokban
Bones fontosabb mellékszerelői kedvenc   sorozatainkban

Spin Off Ideas
Testvérsorozat ötletek

DVD Covers
DVD borítók
 
        NCIS
 
Beszámolók
Vélemények

Promo Pictures
Promoképek

Epizód-extrák
Írta, rendezte...

Fotózások
Photoshoots

Idézetek, beszólások
Quotes

Karakter Elemzések
Characteristics

Más sorozatokban
NCIS fontosabb mellékszerelői kedvenc sorozatainkban

Rules and Facts
Gibbs szabályai stb...

Tasli-mennyország
Gibbs taslijainak helye

Top 10 Things
Tizes Toplisták

Season-opener Videos
Évadnyitányok

DVD Covers
DVD borítók
 
 

Sign In
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel,a legkedvezõbb áron és ingyenes konzultáció,a csillagjövõ oldalon. Katt!