SeriesNet Sorozat-Extrák


       Chat

A főoldalra itt térhettek vissza.
Kérlek ne itt kérj sulis cuccokat, azt itt teheted meg, és légy türelemmel!
Köszönjük!

 
        Szellemekkel
             Suttogó

 
Banners
Bannerek 400x150 px

Episode Guide
Epizódok más nyelven, epizódposzterek

Season-opener Videos
Évadnyitányok

 
        Sulis Cuccok
 
Bones
Dr. Csont

CSI: Las Vegas
Helyszínelők

CSI: Miami
Miami Helyszínelők

CSI: New York
New York-i Helyszínelők

Ghost Whisperer
Szellemekkel Suttogó

NCIS
Tengerészeti "Helyszínelők"

Other Series
Más sorozatok
 
        Aloldalak
 

 
 

 
Anthony 'Tony' DiNozzo
 

Színész: Michael Weatherly

Beosztás: NCIS különleges ügynök, Ex-Baltimore-i nyomozó
Szülőváros: Long Island, de a nyarakat Hamptons-ban töltötte gyerekként.
Személyisége: Komoly, mégis rengetegszer csempész humort mások és saját élet.
Sajátos kinézet: Lenyűgöző mosoly, drága olasz ruhák és cipők.
Pozitív jellemzői: Mindig vidám, általában jól kijön az emberekkel, megnyerő, lojális (főleg Gibbs-hez), film-őrült, a legnagyobb gyerek a csapatban (ezért is szeretjük őt!).
Negatív jellemzői: Playboy tükörkép, mindig tartogat néhány szexre utaló célozgatást, folyamatosan lekezeli McGee-t, mindig filmekből idézget szinte minden helyzetben.

KARAKTER KAPCSOLATOK

Családi háttér: Nem tudunk sokat a családjáról, nincsen ismert testvére vagy rokona. A 7x12 Flesh and Blood c. részben megtudjuk, hogy az édesanyja meghalt, amikor Tony 8 éves volt. Van egy unokatestvére, Petey, aki a keresztapja gombkollekcióját örökölte. Volt egy bácsikája, aki Fortune 500 céget vezett, amíg le nem csúszott. A családi vagyon egy szállítmányozási cégből gyűlt össze, amit még a üknagyapja alapított (5x08 Célba lövés). Az apja egy hotelben hagyta őt amikor gyerek volt, amíg elment kifizetni a számlát. Gyerekként az apja síruháját használta fel Halloween kosztümnek, ami meglehetősen drága mulatság volt. Az apja megverte érte és elvette az összes cukrot, amit aznap éjjel összegyűjtött. A nyarait egy táborban töltötte Hamptons-ban. Nem kapott a családi pénzből és ezt hiányolja is. Amikor 5 éves volt az anyja elvitte, hogy zongora leckéket vegyen. Az apja többször is újra házasodott mióta Tony anyja elhunyt.  A 2x10 Összeláncolva c. epizódban megemlíti, hogy apja alkoholista. Tony ezenkívül még 2 nagybácsit említett meg, Vincenzo nagybácsit, aki hentes volt és egy másikat, aki üzletember volt. Ezen kívül van egy nagyon gazdag de halott nagybácsija, Clive nagybácsi, akitől oénzt kért kölcsön az egyetemi évei alatt nyaranta. Azonban a nyafogós unokatestvére, Crispian örökölte a 24 millió font értékű hátrahagyott vagyont.

Románcok: Tony-nak megszámlálhatatlan kapcsolata volt, de csak említsünk meg néhány nagyon fontosant

  • Tony kapcsolata Paula Cassidy különleges ügynökkel. Egyszer együtt voltak, máskor meg nem. Paula-val akkor találkozott, amikor a csapattal egy ügyet vizsgáltak a Guantanamo öbölben. A 3. évadra úgy tűnik, hogy a szerető állapotból áttértek a barát állapotba. Később Paula meghalt (4x19 Haladék), amikor egy terrorista sejtet segített lenyomozni a csapatnak.
  • Tony és Kate kapcsolata inkább családias volt, mint egy testvérpár. Folyamatosan csipkelődtek, de aggódtak egymás jólléte iránt,  és együtt piszkálták McGee-t, mint a nagyobb gyerekek a családban a kistestvérüket. Azonban a családi kapcsolat ellenére Tony szexuális fantáziákat dédelgetett Kate-ről, ahogy ez a 3x01 Öld meg Ari-t c. részben kiderül
  • A negyedék évad. Ez fontos évad volt Tony számára. Ekkor fejlődött ki a titkos kapcsolata Jeanne Benoit-val, a "Béka" lányával. Beépített ügynökként dolgozott, de beleszeretett a lányba. Szerelmes volt. Azonban ez a kapcsolat átlépte a munkája határait, és az 5. évad premierjében véget ért, amikor Tony-nak el kellett mondani Jeanne-nek, hogy ki is ő valójában.
  • És végül, Tony és Ziva kapcsolata. A szikra kettejük közt csak egyre nőtt a 3x08 Álruhában c. epizód óta. Ráadásnak a 7x01 Szólj Igazat! c. részben Tony bevallotta Zivának a terroristatáborban, hogy azért jöttek el, mert nem tudott élni nélküle. Amikor visszatértek Washington-ba Ziva képtelen volt megbízni benne, de végül minden egyenesbe jött. Zivának azóta van egy pasija, Ray, de vajon lesz valami Tony és Ziva között a későbbiekben?

Barátok: Abby, Gibbs, Ziva, Doki, McGee, Palmer, (Kate), (Paula).

Ellenségek: Rengeteg van, csak úgy mint barátnőből. De csak, hogy néhányat kiemeljünk a sorból: Jeanne Benoit, Trent Kort (CIA), Sacks ügynök FBI (aki letartóztatta Tony-t, mondván, hogy levágta egy nő lábait), George Stewart (akinek az orvosi karrierjét Tony tette tönkre), a bizonyíték tárolós, Pam Kim hadnagy (bosszút is állt Tony-n, amiért tönkrement a kapcsolatuk), Charles 'Chip' Sterling (akinek karrierje szintén Tony által lett tönkretéve. Chip állást kapott Abby mellett, és megpróbált egy gyilkosságot Tony-ra kenni). Néha még Ziva, McGee és Gibbs is Tony ellensége, persze csak szélsőséges esetekben.

KARAKTER TRÍVIA:

- Ziva szerint az utolsó mondata a következő lenne: 'Láttam ezt a filmet...'
- Tony vércsoportja 'A' pozitív
- Feltételezhetően fél a vámpíroktól
- Patkány-fóbiás (mióta tüdőpestise volt a 2x22 Rúzsfolt c. részben)
- A kedvenc pizzája: Pepperonis, kolbászos extra sok sajttal
- Amikor az 5. évadban Irakban volt az igazolványa szerint 1968 Júlis 19.-én született
- Az édesanyja tengerésznek öltöztette kis korában

FELEJTHETETLEN IDÉZETEK:

  • "Zöldfülű!"
  • "Mögöttem áll, ugye?"


MEGHATÁROZÓ EPIZÓDOK/JELENETEK:

1x20 Eltűntek - Kijuttatja magát, és Atlas-t a labirintusból, ahol ott hagyták őket  meghalni. Ezzel is megmutatva, hogy tiszteli a tengerészetet.
2x20 Rúzsfolt - Felejthetetlen epizód. Itt kapja el a tüdőpestist, amikor kinyit egy rúzsfoltos borítékot. Majdnem meghal.
3x09 A Csapda - A monológja felejthetetlen ebben az epizódban, amikor Gibbs pizzát hoz neki a börtönbe. Felismeri a nőkkel való bánásmódját, a hatást, amit a családja gyakorolt a fejlődésére, a félelmeit. Amikor Gibbs leállítja és odahívja a rácsokhoz, Gibbs ad neki egy taslit, amit Tony megköszön.
5x02 Család - A jelenet, amikor Ziva elmondja neki, hogy választania kell. Ziva követte őt a férfi mosdóba
.
5x07 Rekviem - Ahogy beugrik a kikötőben a vízbe, hogy megmentse Gibbs-t és a lányt a víz alatt ragadt kocsiból. Láthatjuk, hogy Tony hős is tud lenni, amikor szükséges.

5x14 Belügyek - A jelenet, amikor durván bánik Jeanne-nel, aki így később gyűlölni fogja őt ezért, és így tovább tud lépni. Tony szerette őt eléggé ahhoz, hogy hagyja, hogy Jeanne elmenjen. Kerülte őt, hogy ne kelljen szembenéznie az igazsággal.
7x02 Összejövetel - Amikor Tony és Ziva a férfi mosdóban vannak, megint. Ziva elmondja neki, hogy sajnálja, amit tett, és, hogy bíznia kellett volna Tony-ban. 
        CSI: Las Vegas
 
Fotózások
Photoshoots

Music
Zenék a sorozatban

Promo Pictures
Promoképek

Season-opener Videos
Évadnyitányok

DVD Covers
DVD borítók

 
        CSI: Miami
 
Promo Pictures
Promoképek

Season-opener Videos
Évadnyitányok

DVD Covers
DVD borítók

 
        CSI: New York
 
Promo Pictures
Promoképek

Season-opener Videos
Évadnyitányok

DVD Covers
DVD borítók
 
        Dr. Csont
 
Epizódextrák
Írta, rendezte...

Promo Pictures
Promoképek

Season-opener Videos
Évadnyitányok

Más sorozatokban
Bones fontosabb mellékszerelői kedvenc   sorozatainkban

Spin Off Ideas
Testvérsorozat ötletek

DVD Covers
DVD borítók
 
        NCIS
 
Beszámolók
Vélemények

Promo Pictures
Promoképek

Epizód-extrák
Írta, rendezte...

Fotózások
Photoshoots

Idézetek, beszólások
Quotes

Karakter Elemzések
Characteristics

Más sorozatokban
NCIS fontosabb mellékszerelői kedvenc sorozatainkban

Rules and Facts
Gibbs szabályai stb...

Tasli-mennyország
Gibbs taslijainak helye

Top 10 Things
Tizes Toplisták

Season-opener Videos
Évadnyitányok

DVD Covers
DVD borítók
 
 

Sign In
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel,a legkedvezõbb áron és ingyenes konzultáció,a csillagjövõ oldalon. Katt!